Rólunk

 A Boulevard City Panzió családias kis panzió a főváros IX. kerületében, közel a Dunához. A panzió szobái egy 8. emeletes lakóház felső szintjein találhatóak.

Kedvező elhelyezkedésünk révén a panzió kiváló kiindulópont Budapest felfedezéséhez, a városközpontba egy kényelmes sétával is eljuthatnak vendégeink.

Széles szobatípus választékot kínálunk, hogy mindenki megtalálhassa a legmegfelelőbbet.

 

Csapatunk - akik Önért dolgoznak

a bcg team modli ilonaMódli Ilona

A panzió tulajdonosa és igazgatója

A panzió működésének biztos bázisa, szakmája iránti elkötelezettsége áthatja minden percét.

Több, mint 40 éve dolgozik a turizmusban, szenvedélye a turizmus. Határtalanul büszke Budapestre, olthatatlan lelkesedéssel hívja fel vendégek figyelmét Budapest gyöngyszemeire, látja el őket tippekkel, tanácsokkal.


bcg team jermendy laszloJermendy László

A panzió tulajdonosa

Mérnökként a panzió jó műszaki állapotának őrzője és felelőse. A napi munkánkat a beszerzések igen hatékony és gyors bonyolításával segíti.


NóriNóra

Recepciósok

Velük találkozhatnak vendégeink először a panzióba érve. A világra nyitott személyiségükkel mindenkivel megtalálják a hangot, munkájukat igyekeznek mindig maximális odaadással végezni vendégeik elégedettsége érdekében.
 d bcg team martiMárti

Szobaasszony

Az ő keze munkája nyomán lesz tiszta minden szobánk, mosolygós optimizmussal kezd minden napot, alapos, gyors, pontos mozdulatai több éves tapasztalatának köszönhető.


Történetünk

Kezdetek - Hogyan született meg az ötlet?

Ilona a beutaztató iroda képviseletében többször képviselte Magyarországot szakmai vásárokon a 90-es évek második felében Svédországban és Ausztriában, ahol családias, egyszerűbb szálláshelyet keresve akadt rá olyan panziókra, amelyek egy-egy lakóház részeként üzemeltek. Az ötlet megtetszett ugyan, de azt még nem követték rögtön tettek

Miért pont ez a hely?

1997-ben már zajlott a Ferencváros rehabilitációja, egy alkalommal erre járva az épületet megpillantva Ilonának eszébe jutott, hogy milyen jó lenne ez az épület panziónak, és beugrott a kint látott példa. Az első megérzésre hallgatva rögtön meg is kérdezte, hogy van-e még üres lakás a házban, szerencsére volt,  így sikerült az első 2 lakást megvásárolni. Első vendégeik az azóta is szép számban jelen lévő holland turisták voltak.

Fejlesztés, fejlődés

Ilona a turizmusban eltöltött évek során mindig jól megérezte és megértette az igényeket, és emellett mindig megfűszerezte egy, a csak rá jellemző kreatív ötlettel. Ebben a szellemben vásárolt újabb és újabb apartmanokat, alakította ki, rendezte be a kellemes, otthonos hangulatú reggelizőhelyiségünket. 2008-tól várjuk vendégeinket a jelenlegi szobamennyiséggel és kialakítással.